Detalls del projecte guanyador del Nou Mercat

En la Sala d'Exposicions de l'Ajuntament han estat exposats els 35 projectes que s'han presentat al concurs d'idees per al Nou Mercat. Com a que només ha hagut un guanyador i existeixen possibilitats de que els autors no vullguen fer públic els detalls del seu treball, he optat per només publicar la informació (que ja es pública des del moment que està exposada) sobre el projecte que finalment es convertirà en realitat. Si algú vol vore la resta de projectes, te fins dijous per a acudir a la Sala d'Exposicions.

Fes clic en les imatges per a vore en gran.

a2a3a4a9a14a12
a21
a19a5a7a11a15
a18a17a24a13a20a8a22a23a25a6


Article


10 comentarios:

  1. Anònim dimecres, de juliol 30, 2008 1:50:00 p. m.

    Algú em pot aclarir on restarà ubicat el monument de l'antic mercat que actualment hi ha a la plaça. No el veig per cap lloc i tampoc està en la nomenclatura. Es que el van a tombar?

     
  2. Anònim dimecres, de juliol 30, 2008 3:08:00 p. m.

    Espere que no. Supose que el canviaran de lloc (a la Plaça de la Ribera, el Parc o el Pla). Deixam que ho consulte i et respondré ací.

     
  3. Anònim dijous, de juliol 31, 2008 10:30:00 a. m.

    Deixam que ho consulte???

    Fora de la plaça del mercat eixe monument no te sentit...

    Al marge d'això també m'agradaria apuntar 2 cosetes:

    1a. Superfícies i usos

    Una ludoteca de 45m2 ?!?
    135 per a un gimnàs (incloguent dutxes vestuaris...)?!?
    A banda de la qüestionable necessitat d'aquestes instal.lacions (però això ja es cosa del plec de condicions)




    2a. Òn quedà allò que es digué des de l'oficina tècnica municipal de que la càrrega i descàrrega NO es podia fer per sotano...

    "CONSULTA 19
    ON ES PREFERIBLE, DES DEL VOSTRE PUNT DE VISTA FER LA
    CÀRREGA I DESCÀRREGA? EN PLANTA SOTERRANI, O EN PLANTA
    BAIXA?,… SI FOS EN SOTERRANI,… QUINA ALTURA MÀXIMA DE
    CAMIONS SE SOLEN UTILITZAR,…
    En el plec, en el punt IMATGE DEL MERCAT, especifica que cal que la zona
    de càrrega i descàrrega es resolga, per tant en superfície."


    En definitiva:
    Un cubo, exactament igual al descrit al plec per l'ajuntament (sense sortir-se ni un punt del que marcava l'excel.lentissim...)

    En canvi m'agradat molt les "simulacions" de les posibles festes i crec que TOTS coincidim gràtament amb l'urbanística escollida (peatonalització i canvis de trànsit)

    Pel que respecta a l'imatge del "teatret" familiar (2713576444_d0cf87a17e_b.jpg) , millor no faig cap comentari...

    En fí, com diria aquell: qui s'adapta al patrò li trau profit a la situaciò

    Enhorabona als premiats!

     
  4. Anònim dijous, de juliol 31, 2008 12:21:00 p. m.

    Nòfre, tens raó. El dit monument, encara que mai m'havia fixat, deu ser part de l'anterior mercat existent abans del que han mig enderrocat. No te sentit en cap altre lloc, però la plaça té lloc de sobra per a un monument com eixe. Jo l'allunyaria del futur edifici perquè els estils no tenen res a vore. Potser un bon lloc seria front a l'eixida del passatge.

    El plec contemplava eixes instal·lacions. Tin en compte que estàn davant d'una terrassa de dimensions considerables. Però sí, també tens raó en que es queda tot minúscul. A canvi estarà en el probable futur centre de l'activitat del poble.

    No m'enrecordava de que, efectivament, el projecte guanyador no ha respectat eixa aclaració. La proposta actual no te moltes possibilitats d'adaptar-se a eixes condicions. Ja vorem que es fa en aquest cas.

    Per cert, entenc pel teu coneixement del tema que formes part d'algún equip que ha presentat projecte. M'equivoque? M'agradaria saber quin és el nom si es així.

     
  5. Anònim divendres, d’agost 01, 2008 8:18:00 a. m.

    Contulta feta. El monument es desmuntarà durant les obres i es tornarà a muntar en la mateixa plaça del Mercat quan s'acaben. No està decidida encara la ubicació final.

     
  6. Anònim divendres, d’agost 01, 2008 5:45:00 p. m.

    El "teatret" que comenta Nofre em pareix patetic. No se quina part del equip multidisciplinar que es necesitava per a poder presentarse era l´encarregat de esta part
    Es pensen que la gent es tonta del cul, i tal vegada tinguen raó.

     
  7. Anònim dilluns, d’agost 04, 2008 12:51:00 a. m.

    Sospite que el teatret no és més que una forma "simpàtica" de donar detalls del que tenen pensat sense tindre que caure en els típics i avorrits paràgrafs. El resultat? Pues és evident que no ha sigut molt afortunat. Endevine que l'equip darrere del projecte guanyador discutiria probablement aquest punt...

     
  8. Anònim dimarts, d’agost 05, 2008 11:12:00 a. m.

    Girbés allò de la multidisciplinaritat era tot "una xufa"... al igual que (cite del diari LP 03/07/08) "... surge tras las visitas que hemos realizado a Algemesí y de nuestras continuas conversaciones con la gente de la ciudad para consultar sus opiniones e ideas acerca del futuro mercado, afirma José María Medrano"




    Sino com s'explica que hagen optat per posar Brachychiton populneus?

    Si, eixos arbres tan xulos que l'ajuntament serrà l'estiu passat al llarg del carrer Cervantes et alt.
    I que ara, tornen a ser notícia, per una nova tala al carrer passeig (alias st.José de Calasanz)

    Evidentment no tenien cap membre de l'equip multidisciplinar expecialitzat... sino estarien al tanto...d'això i d'altres coses...

    En fín pilarín...parlar per parlar...

    Com bé deia Nòfre, Enhorabona als premiats!

     
  9. Anònim divendres, d’agost 08, 2008 11:37:00 a. m.

    Un enllaç interessant per a Creixent...

    http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=497543

     
  10. Anònim divendres, d’agost 08, 2008 4:04:00 p. m.

    Gràcies "Oronella". De fet coneixia ja la pàgina, però el feed de noticies RSS (és a lo que estic suscrit per a enterar-me de qualsevol noticia) és genèric per a tota la web i per tant no em resulta d'utilitat. A banda, el fil està molt parat (la gent d'Algemesí no es coneguda precisament per la seua empenta) i la major part de la informació és sobre Alzira. De fet ja vaig fer referència a eixa web en l'article sobre la futura CV-550.

    En qualsevol cas, tenia pensat dedicar-li un article en el futur posant les imatges dels edificis que estaven previstos per a la zona del Tulell (ja vorem que queda després de la crisi).

    Moltes gràcies igualment.