Problema en carrer Ball de la Carxofa

Durant les obres del parc, aquest carrer (situat darrere de l'ambulatori) va sofrir l'increment de trànsit propi del desviament. També es va permetre que al final del carrer es poguera temporalment girar a l'esquerre.

Hui en dia el parc està obert i ja no es pot girar a l'esquerre sense cometre una infracció. El problema es que la xicoteta rotonda que permetia pegar la volta i anar cap a la Ronda d'Alzira ja no existeix, per lo que només hi han dos opcions i les dos complicades i llargues:

  • girar cap al parc i seguir fins a la rotonda del patronat per tornar enrrere i finalment accedir a la Ronda
  • Anar per Ausiàs March, girar per Bernat Asensi, girar per el minúscul carrer de Santa Rita (que curiosament és de doble sentit), tornar a girar per fins Sant Francesc i, per fi, accedir a la Ronda

Aquest problema no té una solució fàcil (al menys jo no la veig), però podria ajudar el llevar les dos places de aparcament que lleven visibilitat per al gir directe a l'esquerre en la Plaça d'Argentina (veure al mapa) i llevar la senyal que prohibeix eixe gir. Al cap i a la fi, les obres de la rotonda han augmentat les places d'aparcament a la Ronda i a la mateixa Plaça.


Article


1 comentarios:

  1. Anònim dilluns, de juliol 20, 2009 12:53:00 p. m.

    Les obres del parc han deixat este efecte secundari en el carrer paralel. Jo visc a este mateix carrer i es mes habitual girar a l'esquerre que a la dreta, aleshores perque no podem girar amb seguretat i legalitat? Solament llevant 2 plaçes d'aparcament es permetria la visibilitat per a poder fer el gir a l'esquerre, i damunt el baden del pas de zebra ajudaria disminuint la velocitat dels cotxes que venen en direcció contraria.

    Gràcies per escoltar-nos.