Rotondes i més rotondes, actuals i futures

Amb la nova rotonda de la Ronda d'Alzira, s'aconsegueix una vella reivindicació de eixa zona en la que el problema del tràfic era més que evident. Si bé no és necessària tècnicament una rotonda més gran, la proximitat entre els dos sentits de cada via d'accés i la impossibilitat de que els ciutadans utilitzen correctament l'intermitent ("ese gran desconocido") per a senyalitzar la eixida de la rotonda, crea més embuts dels desitjables.

Però eixe no és l'únic que el poble necessita. Hi han uns quants més que he marcat al següent plànol amb colors segons la seua necessitat. Alguns no passen de ser suggerències i altres només seran necessaris si es porten a terme les connexions que propose en ells.


Vore més gran.


Article


1 comentarios:

  1. Anònim dilluns, d’agost 31, 2009 6:18:00 p. m.

    El tema de la rotonda del final del carrer San Jose de Calasanz el veig molt correcte i necesari, però ¿aquesta segona fase ja està aprobada? No veig gens clar l'accès al Carrer dels Anecs des de la Ronda d'Alcira en les dos direccións.
    ¿Volen fer peatonal el tram corresponent a la II fase del Parc Salvador Castell per on ara es pot circular? Veig molt perillosa la curva del cap del Parc, per a accedir al Carrer Cabanilles i després al Carrer dels Anecs. ¿Faràn una altra rotonda alli?
    A més a més, els bancs que han situat en mig del carrer per on ara circulen cotxes...¿han tingut en compter que els dels bars voldrán traure taules al carrer? Jo al plànol els veig davant de les seues portes. No ho veig gens clar.
    Una altra pega que trobe es que estan llevant-mos molts llocs de aparcament als veïns de la zona fent peatonal aquest tram de carrer, i açi ens fan molta falta.