Encreuament Sant Benet - Santa Bàrbara

M'escriu un veí (gràcies Vicent) de la zona del carrer Santa Bàrbara anunciant una imminent modificació de sentit i adjuntant dues imatges per a explicar-ho:


Més granSegons em comenta, l'Ajuntament va a introduir bandes de reducció de velocitat i un pas de vianants nou, però també va a fer de sentit únic un tram que també volen habilitar per a fer aparcaments en bateria i augmentar així les places d'aparcament. Els perjudicats són els que tenen la costum d'entrar pel carrer Sant Benet des de l'Avinguda Bernat Guinovart fins Santa Bàrbara, ja que per culpa d'eixe canvi de sentit d'un tram només es veuen obligats a pegar la volta que indica en les imatges fins Pasqual Ferrer per a tornar a baixar des del principi de Santa Bàrbara.

Crec que hi ha un altra opció que és baixar per Rei en Jaume i després per Pelaio per acabar en el mateix carrer Santa Bàrbara, però entenc que a alguns veïns els pot perjudicar el canvi.

En qualsevol cas, i encara que la meua opinió no coincideix exactament en la d'aquest lector, insistisc en que l'Ajuntament deuria ser molt més transparent en quant als seus plans. No és qüestió d'anar assabentant-se de qualsevol canvi pels diaris o quan ja estan fets. L'Ajuntament té una pàgina web i un butlletí municipal mensual per a informar als ciutadans (no a la oposició) i crec que deuria aprofitar-los molt més del que ho està fent.


Article


1 comentarios:

  1. Anònim divendres, de novembre 14, 2008 12:26:00 a. m.

    Mira que son inutils els del ajuntament!!! Menuda volta ens faran pegar!! Aço es indignant...