Projecte de construcció de la variant d'Alzira a Albalat (CV-505)

A la web de l'Ajuntament d'Alzira està publicat el pla de participació pública del projecte de variant de la carretera entre Alzira i Albalat en la zona del polígon d'Alzira. Com tots sabem, aquesta via suporta un trànsit exagerat per a la seua capacitat i, per la forma que s'ha permès la construcció, ara és inviable ampliar-la per lo que és necessària desviar-la, en aquest cas, per la vora del riu Xúquer.



Com es pot vore al plànol, hi ha una rotonda nova al mig de la variant que connectarà amb la nova rotonda de La Guitarra per un costat i que podrà connectar en un futur amb la ITV per damunt del Xúquer amb un nou pont, tal i com expressava fa un parell de posts al criticar el nou pont anunciat a l'altura del Tulell.

Un altre detall: per una vegada els tècnics sembla que sí han fet el seu treball i al punt d'unió de la nova variant amb la conflictiva carretera coneguda pel pont groc (McDonalds) han creat una nova rotonda que distribuirà millor el trànsit junt amb la del tany espinat. En qualsevol cas, seria recomanable que consideraren la opció que vaig explicar al seu dia per a descongestionar aquesta última rotonda: desviar fora de la rotonda el trànsit que agafaria la primera eixida amb una via directa. Si tinc opció a expressar-ho als responsables del projecte pels mecanismes que ofereix la llei, així ho faré.

Una curiositat, s'heu adonat que la CV-505 no se li va renovar el asfalt just al creuar al terme d'Algemesí. Va ser per raons polítiques? (manava el PSPV quan es va fer). A cas els cotxes que fan ús de la carretera canvien d'ideologia política al creuar eixa línia imaginària que separa Algemesí d'Alzira?


Article


2 comentarios:

  1. Anònim dimarts, de desembre 22, 2009 1:33:00 p. m.

    Has posat una rotonda per a entrar al Forn de Carrascosa?

     
  2. Anònim dimarts, de desembre 22, 2009 2:36:00 p. m.

    Segur, estos del PP son capaços de no asfaltar per que no manaven ells!!