Repavimentació de El Teular

A la web de l'Ajuntament està publicat el projecte de repavimentació de El Teular. Tal i com es diu a la introducció (PDF):

La intervención tiene el único objetivo de eliminar las patologías producidas por una degradación de la lámina impermeable. impermeabilizando las calles y plaza y sustituyendo el  pavimento.
Com es pot vore a aquest plànol, la actuació no "toca" l'auditori. Voldria plantejar des d'ací l'ús que s'està fent actualment d'eixe espai. Si bé és cert que ocasionalment (una vegada a l'any si no m'equivoque) es celebra algun concert, principalment s'utilitza per xiquets per a jugar, i per a eixe ús la estructura actual en forma de grades no sembla la més adequada i segura. Una plaça a "peu pla" i amb una tanca (on he sentit jo això abans?) potser fora més lògica per eixos altres 364 dies a l'any. I ara que part de l'actuació implica una demolició d'elements existents, potser el moment de plantejar-s'ho.


Article


2 comentarios:

  1. Anònim dijous, de setembre 10, 2009 11:40:00 a. m.

    Aaaahhh, llavors eixa és la raó per la qual el teular dona agonieta, tot brut i ple de taques... un lloc brut i descuidat per complet...

    Clar, per què netejar-lo si van a canviar el paviment... això que ens estalviem en neteja...

    D'altra banda, bona proposta creixent

     
  2. Veí del Teular dissabte, de setembre 19, 2009 11:51:00 a. m.

    És cert que l'auditori està desaprofitat; però al lateral d'eixa estructura es troben les finestres per on es ventila el garatge inferior. Llevar el sistema de graons, requeriria reformar tot el soterrani: més mal de cap i despesa per als veïns.

    A mi també m'agradaria tindre una plaça plana i/o més aprofitada, però la solució no és tan fàcil.