Visita a un monestir

Nota: Finalment, i donat que la associació que em va permetre traure les fotos no ho ha considerat apropiat, he optat per llevar l'accés a l'àlbum.


Sessió fotogràfica a Fons Salutis. Galeria en Flickr



Nota: No he vist un comentari al meu post anterior qüestionant la publicació d'aquestes fotografies a aquest bloc. No és la meua intenció molestar ningú, i si algú ho troba convenient només ha de demanar-m'ho (comentaris o email) explicant les raons i no tindré cap problema en "llevar-les" d'ací.


Article


7 comentarios:

  1. Anònim dimecres, de novembre 05, 2008 1:43:00 p. m.

    M'ha agradat molt veure aquest reportatge, no hi veig cap problema amb la seua publicació.
    Enhorabona per les fotos, estan molt xules!

     
  2. Anònim dijous, de novembre 06, 2008 7:31:00 p. m.

    Amb la publicacio de les fotos has deixat en molt mal lloch a tot un colectiu:Fotoaficionats Algemesi,qui son qui et convidaren a la sesio fotografica.La nostra tasca era de documentacio i no de divulgacio, aixo li correspon al propietari del monastir,que heu fara cuan heu considere convenient.Per tant esperem que retires les fotos

     
  3. Anònim dijous, de novembre 06, 2008 11:15:00 p. m.

    No tenia intenció d'ofendre a ningú. No crec que haja fet mal a ningú, però, efectivament, li dec a la associació l'oportunitat d'haver estat allí i haver tret les fotos pel que des d'aquest moment ja no estan disponibles. Lamente el malentès i que considereu que vos he deixat en mal lloc: en cap moment ha sigut la meua intenció.

     
  4. Anònim dissabte, de novembre 08, 2008 12:09:00 a. m.

    Felicitats per la decisió has rectificat a temps i aixó te honra.

     
  5. Anònim dilluns, de novembre 10, 2008 8:07:00 p. m.

    Molt bé. Reportatge excel·lent i desició encertada. Una retirada a temps... no sempre és una victòria, ja que de vegades el que cal és no traure les tropes de casa. Ho dic perquè imagine el que deu ser tindre ixa joia visual a una carpeta de l'escriptori del pc "fons salutis 08" i vore el fum de ".jpg" però cal saber com quan i on es trauen les coses a la llum.

    AMB TOT, SEGUIM CREIXENT, ALGEMESÍ... no la tornes a pifiar que vas essent candidat perfecte per a una regidoria d'urbanisme d'un nou partit, nen

     
  6. Anònim dimarts, de novembre 11, 2008 1:18:00 p. m.

    hola, m´agradaria que me donares un correu electronic on poder enviarte informacio de unes modificacions que van a fer en el carrer san benet.
    si me dones un correu te envie esquemes de lo que van a fer ja mismo,
    vicent.
    vigalli@hotmail.com

     
  7. Anònim dimarts, de novembre 11, 2008 1:41:00 p. m.

    No sé a que vé tan d'enrenou per les fotos, a mí particularment m'han paregut molt interessants, per això les tinc guardades dins una carpeta de l'escriptori...

    potser siga perque són d'un "monestir"? Ja comencem altra vegada...