Nou parc

Per cert, ja que el tema dels parcs està ara tan de moda, he rescatat del Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) el futur parc que hi haurà junt a l'Avinguda Bernat Guinovart.



Com cap equip de Govern, ni l'anterior ni l'actual, semblen massa interessats en donar a conèixer a la ciutadania aquesta classe d'informació (que per un altra banda és pública) he decidit fer-li un poc de publicitat.

Es tracta d'un vertader parc (i no com les "avingudes" de Salvador Castell y Bernat Guinovart), que estarà situat junt al Camí de la Creueta (Col·legis Ribalta i Cervantes) i a l'Avinguda Bernat Guinovart. Fent ús del Google Maps Planimeter he calculat un àrea aproximada de 30990 metres quadrats.

Recordem que en les modificacions que el PP ha fet del PGOU, aquesta zona no s'ha vist modificada. Per cert, el nom del futur parc no apareix en el document, algú sap si està decidit, i en eixe cas, quin nom té?


Article


1 comentarios:

  1. Anònim dijous, de novembre 13, 2008 8:58:00 a. m.

    Reconec que tractant-se de Madrid, les coses són a "lo gran", però independentment del tamany, el concepte que tenim a Algemesí de Parc no es sembla en res al que es pot veure en aquest article.