D'on està treta aquesta foto?



La resposta molt prompte amb forma d'album.


Article


8 comentarios:

  1. Anònim dilluns, de novembre 03, 2008 1:05:00 p. m.

    jo crec que és FONT SALUTIS, i explica'ns que van a fer ahí; diuen que la seua rehabilitació serà per a ubicar alli oficines parroquials i el col·legi Maria auxiliadora, és així?

     
  2. Anònim dilluns, de novembre 03, 2008 2:45:00 p. m.

    Jo dic que està treta del campanar del monasteri de Font Salutis, fa uns mesos que això es de propietat de Maria Auxiliadora per a fer les oficines de la parròquia.

     
  3. Anònim dilluns, de novembre 03, 2008 3:45:00 p. m.

    Supose que dec una disculpa: no era la meua intenció crear expectatives. Desconec el que Maria Auxiliadora té pensat per a l'edifici i l'hort.

    Simplement ahir vaig tindre la oportunitat de fer eixa fotografia i 271 més. En aquest cas el article no està directament relacionat en l'objecte d'aquest bloc...

     
  4. Anònim dimarts, de novembre 04, 2008 12:48:00 p. m.

    no trobe que siga el lloc per publicar-les ni crec que te les hagen deixat fer per a publicar-les aci tampoc.

     
  5. Anònim dissabte, de novembre 08, 2008 12:06:00 a. m.

    Rectificar és de savis i tu heu has fet molt be, llevant les fotos del blog. Et felicite. Ójala els nostres politics saberen rectificar a temps. Seguiré entrant en aquest blog que respeta a la gent i els llocs.

     
  6. Anònim dilluns, de novembre 10, 2008 9:08:00 p. m.

    Gràcies per haver compartit amb nosaltres un matí fotogràfic i també per cedir al desig d’un respectable grup de persones. Les portes del vell monestir ens van ser obertes a “Fotoaficionats Algemesí” per que captarem el seu estat actual, huit anys després que les darreres monges el deixaren i un temps abans que la Parròquia de Maria Auxiliadora comence la seua remodelació.
    És difícil l’exercici de la llibertat i més compaginar-lo amb el respecte a opinions diferents a la nostra, però és intel·ligent deixar les polèmiques per qüestions més transcendentals.
    Espere trobar-te en altres eixides fotogràfiques (“quedades” que diu el bon amic XR) i junts continuar captant el món tal com el sentim, amb les nostres “ulls mecànics”, i seguir mostrant-lo a tothom.
    Fins aviat, amic.
    FOTOAFICIONATS ALGEMESÍ

     
  7. Anònim dimarts, de novembre 11, 2008 8:11:00 a. m.

    En qualsevol cas, gràcies a vosaltres per la oportunitat.

     
  8. Anònim dimarts, de novembre 11, 2008 1:48:00 p. m.

    Continue sense entendre...

    si digueu "junts continuar captant el món tal com el sentim, amb els nostres “ulls mecànics”, i seguir mostrant-lo a tothom"

    Per què ara s'ofeneu tant de que apareguen a un blog?

    En fí... la gent creu tindre tot el saber al respecte del terme llibertat i el de respecte... Note cert elitísme que no m'agrada gens...i en el fons no deixa de ser una opinió (que espere siga desencertada)

    Pense que deuríeu fer-s'ho mirar...