Més llocs per a aparcar

Per tots és ben conegut el problema de l'aparcament al nostre poble. Per això un dels condicionants del nou mercat és que incloga dues plantes de pàrquings al centre del poble. I també per això s'estan fent gestions per tal de crear nous aparcaments en el Parc (encara que la zona triada potser no siga la més adequada) i en el carrer Escoles (en el que pense que s'està triant un lloc molt complicat per al poc espai disponible).

En aquest últim cas, per exemple, en el que el que es tracta és de alleugerir el problema d'aparcament del carrer Albalat, potser siga més adequat per temes de llocs d'aparcament i proximitat a la mateixa zona, buscar alguna de les naus de caràcter industrial que encara es poden trobar per l'àrea, com la que hi ha en el carrer Organista SOS o els del carrer Covadonga en front del nou Mercadona. Igualment, coneixent el àrea sobre la que creixerà el poble en el futur, pense que es deurien reservar solars per a la possibilitat de construir edificis d'aparcaments. No sabem quina demanda tindrem d'ací uns anys, però tampoc hem previst l'increment del parc d'automòbils i ara estem patint-ho.

Per últim, en l'entorn de la capella hi han dues zones (front al caixer de la Caixa Rural i on es planta la falla de Cabanilles) que podrien urbanitzar-se per tal de guanyar uns pocs llocs més d'aparcament en bateria sense afectar lo més mínim el trànsit. Cal ser un poc avispat per tal de vore llocs d'aparcament on els carrers es fan un poc més amplis, però crec que eixa és una de les obligacions dels polítics als que paguem, i estic ben segur que ells mateixa deuen pensar el mateix. A la nostra ciutat hi han molts més llocs dels que es poden traure aparcaments fàcilment, només és qüestió de posar-li voluntat...


Més gran


Article


2 comentarios:

  1. Anònim dijous, de juny 05, 2008 10:43:00 a. m.

    Creixent, tú que entens d'urbanisme i sostenibilitat...podríes analitzar críticament pros i contres de la següent noticia a nivell tècnic i social?

    "Algemesí abrirá en 2009 el primer helipuerto que podrá formar a pilotos en la Comunitat"
    http://www.lasprovincias.es/valencia/local/ribera/

    Ojo a la web:
    http://www.valenciahelicopteros.com/

     
  2. Anònim dissabte, de juny 07, 2008 10:17:00 p. m.

    No és que entenga jo molt del tema, però pense que va a ser positiu per a Algemesí. Implica més activitat econòmica i a canvi tindrem molts menys problemes (soroll i risc d'accidents) que els que implicaria l'Aeroport del que parlen en Alzira i Guadassuar. Està prou lluny del poble, no notarem molt que està però si que notarem els ingressos. A mi em sembla perfecte.